oxoweb829347

Anderhalf jaar geleden begon mijn fascinatie voor water en omdat ik een bijdrage wil leveren besloot ik mijzelf in te zetten voor water. De mensheid vervuilt water met niet afbreekbare stoffen. Alles wat in ons milieu terechtkomt, heeft zijn weerslag op het leven op aarde. Ik wil een platform opzetten tot bewustwording van water, hoe het met water gesteld is, wat je zelf kunt doen en hoe we voor de problematiek aandacht kunnen vragen. Deze website en de verkoop van waterzuiveringsapparatuur is het begin. Met het succes hiervan kunnen we het platform gaan financieren.

Iedereen zou tenminste 2 liter water moeten drinken per dag. Water is het belangrijkste dat je dagelijks nodig hebt. Gebruik waterzuiveringsapparatuur als je zuiver water wilt drinken.  Het drinkt makkelijker en smaakt lekkerder. Dit water is goed voor je gezondheid. Gezuiverd water helpt je lichaam om beter te ontgiften. De lage belasting van het water door afwezigheid van onnodige stoffen maakt dit mogelijk.

Zuiver water heeft nog meer voordelen. Thee bereid met zuiver water komt veel beter tot zijn recht. De thee blijft mooi van kleur en geurt heerlijk. Dit komt omdat de etherische oliën van de theeblaadjes niet reageren met de aanwezige stoffen in het water. Je ziet dat ook aan je theepot en theekopje, want je hebt geen last meer van aanslag. Kook groente eens met echt zuiver water en ontdek dat de kleur van de groente veel helderder blijft en dat de groente lekkerder smaakt. Het hebben van een eigen echt zuiver water kraan is duurzaam. Je hoeft geen flessen bronwater meer te kopen en als je gezuiverd water gebruikt voor je koffiezetapparaat, waterkoker en strijkijzer heb je geen last van kalkaanslag. Je apparatuur gaat veel langer mee.

Door lozing van niet afbreekbare stoffen in het oppervlaktewater is water steeds moeilijker te zuiveren en worden in ons drinkwater medicijnresten, pesticiden en chemicaliën gevonden. Wil je die stoffen niet binnenkrijgen, dan is onze Aquapeak, een waterzuiveringsapparaat op basis van omgekeerde osmose technologie, een goede oplossing. Na installatie in je keukenkastje drink je voortaan gezuiverd water uit je eigen zuiver water kraan. Ben je niet overtuigd dat zuiver water meerwaarde heeft, maar wil je toch meer weten, kom dan naar een van de water bewustzijn avonden die wij regelmatig organiseren. Ontdek verschillen tussen soorten water, proef en bekijk thee die bereid is met verschillende soorten water, test je eigen drinkwater op zuiverheid en we informeren je over water in relatie tot gezondheid. We leggen ook de werking van de Aquapeak uit. Het zijn gezellige interactieve avonden. 

Mijn zoektocht naar kennis over water was een ontdekkingsreis. Water is een heel bijzonder element en ik wil graag mijn kennis met je delen. Het gaat over wetenschap, natuurkunde, gezondheid. Als je geïnteresseerd bent in een van de belangrijkste elementen van het leven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.Olivier Olmer