oxoweb829347

Om te zuiveren  

Aquapeak waterzuiveraar

De Aquapeak waterzuiveraar bestaat uit een cilinder (met combinatiefilter en scheidingsmembraan) en een voorraadtank. De cilinder en de voorraadtank worden in het keukenkastje onder de spoelbak geplaatst en aangesloten op de waterleiding. Standaard wordt een apart kraantje meegeleverd dat bij de spoelbak geplaatst wordt; je eigen zuiver water kraan! 

In plaats van een extra kraantje bij je spoelbak, kun je ook kiezen voor een driewegmengkraan. Omdat je het mooier vindt, of uit praktische overwegingen. De driewegmengkraan komt in de plaats van je huidige kraan en naast het gewone warm en koude leidingwater heeft deze een aparte uitloop voor zuiver water. Voor de beschikbare modellen en prijzen kijk bij kranen.

Echt zuiver water uit je eigen kraan

De Aquapeak waterzuiveraar gebruikt omgekeerde osmose als methode om leidingwater te zuiveren. Het scheidingsmembraan maakt daarbij gebruik van de druk van de waterleiding (2,7 – 4,0 bar). Deze technologie maakt het mogelijk om medicijnresten, landbouwgiffen, zware metalen, chloor, GenX en C8 en andere stoffen uit het water te filteren. Van alle in het water opgeloste stoffen wordt 95 tot 99% verwijderd. Hierdoor ontstaat zuiver water, en dat is goed is voor je gezondheid. De kwaliteit van het gezuiverde water kun je vergelijken met het beste bronwater in de winkel. Maar dan gewoon uit de kraan!


Toont 13 - 13 van de 13 items