oxoweb829347

Om te zuiveren  

Aquapeak waterzuiveraar

De Aquapeak waterzuiveraar bestaat uit een cilinder (met combinatiefilter en scheidingsmembraan) en een voorraadtank. De cilinder en de voorraadtank worden in het keukenkastje onder de spoelbak geplaatst en aangesloten op de waterleiding. Standaard wordt een apart kraantje meegeleverd dat bij de spoelbak geplaatst wordt; je eigen zuiver water kraan! 

In plaats van een extra kraantje bij je spoelbak, kun je ook kiezen voor een driewegmengkraan. Omdat je het mooier vindt, of uit praktische overwegingen. De driewegmengkraan komt in de plaats van je huidige kraan en naast het gewone warm en koude leidingwater heeft deze een aparte uitloop voor zuiver water. Voor de beschikbare modellen en prijzen kijk bij kranen.

Echt zuiver water uit je eigen kraan

De Aquapeak waterzuiveraar gebruikt omgekeerde osmose als methode om leidingwater te zuiveren. Het scheidingsmembraan maakt daarbij gebruik van de druk van de waterleiding (2,7 – 4,0 bar). Deze technologie maakt het mogelijk om medicijnresten, landbouwgiffen, zware metalen, chloor, GenX en C8 en andere stoffen uit het water te filteren. Van alle in het water opgeloste stoffen wordt 95 tot 99% verwijderd. Hierdoor ontstaat zuiver water, en dat is goed is voor je gezondheid. De kwaliteit van het gezuiverde water kun je vergelijken met het beste bronwater in de winkel. Maar dan gewoon uit de kraan!


Toont 1 - 10 van de 10 items

 • Met de Aquapeak Waterzuiveraar zuiver je regulier leidingwater optimaal. Het wordt drinkwater van topkwaliteit, vergelijkbaar met zacht en zuiver bronwater. Het is een waterzuiveringsapparaat dat past in elk keukenkastje. U krijgt er standaard een eenwegkraan, TDS meter en de noodzakelijke toebehoren.

  € 295,00
 • Installatie van de Aquapeak waterzuiverapparatuur bij jou thuis in je keukenkastje en het plaatsen van het standaard kraantje in je roestvrijstalen, houten of kunststof aanrechtblad.

  € 95,00
  € 95,00
 • Pomp voor Aquapeak kan worden gebruikt om de druk te verhogen, zodat de prestaties worden verbeterd. Hierdoor wordt de verhouding gezuiverd water en afvalwater verbeterd. Daarnaast levert de kraan krachtigere straal op. De pomp slaat aan het einde van de productie automatisch af. 240 V voeding adapter wordt meegeleverd.

  € 99,00
 • De rvs drieweg mengkraan Milaan kenmerkt zich door unieke strakke vormgeving. Het zuivere water kan worden getapt. Met de mengkraan kan het reguliere warm en koud leidingwater worden verkregen. 

  € 195,00
  € 195,00
 • Met de Vancouver drieweg mengkraan kunt u zowel het zuivere water tappen als regulier koud en warm drinkwater. De totale hoogte van deze kraan is 380 mm, de diepte van de boog van de kraan is 204 mm en de afstand van waar het water uit de kraan komt tot het aanrechtblad ( de diepte van een spoelbak niet meegerekend) is 252 mm. het boorgat van deze kraan...

  € 195,00
  € 195,00
 • De Kopenhagen driewegmengkraan is een roestvrijstalen geborstelde drieweg mengkraan. Een kraan voor het zuivere water en een mengkraan vor het koud en warm leidingwater.

  € 195,00
  € 195,00
 • De roestvrijstalen drieweg mengkraan Florence is uniek. Met zijn uitneembare kop kun je eenvoudig de bak schoonmaken en de drinkwatertoevoer met een knop op de uitloop uit en aan zetten. In de houder zit de uitloop voor het zuivere water. Het geheel is elegant weggewerkt met top materialen. RVS is een uitstekend materiaal voor het gebruik in combinatie...

  € 295,00
  € 295,00
 • De Como roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.

  € 195,00
  € 195,00