oxoweb829347

Karel Thieme

‘Stromend Zuiver Water voor iederéén’

 

Karel Thieme thee en water ambassadeur

 

Karel Thieme, Zuiver Water-ambassadeur

 “Van een theeproever die leerde over het belang van water ben ik, in de loop van vier decennia, getransformeerd in een Zuiver Water-ambassadeur, met kennis van thee. “

In eerste instantie was het ‘Thee’ die mij inspireerde om me te verdiepen water, waar deze drank voor 99% uit bestaat.

Aanvankelijk dacht ik, net als de meeste mensen, ‘Water is water!’. Dat geldt voor H2O… daar kan geen misverstand over zijn, maar als het gaat om leidingwater, flessenwater, gefilterd water, regenwater, bergwater, rivierwater, grondwater etc.… dan is er sprake van enorme verschillen in zuiverheid en samenstelling. Ik ging op onderzoek uit en ontdekte wat zuiver water is.

Ik heb me in water en waterzuiveringsapparatuur verdiept en werd me bewust: ‘Zuiver Water is een ZEGEN met vijf hoofdletters.’

Zuiver water is voor geurige thee, aromatische koffie, het bereiden van voedsel, voor tal van andere toepassingen en niet in de laatste plaats is zuiver water goed voor onze gezondheid.

De opgedane kennis en ervaring deel ik graag deel met iedereen die hier interesse in heeft; van zuiver water wordt iedereen blij!. De innovatieve AQUAPEAK Echt Zuiver Water-kraan / waterzuiveraar is de ultieme oplossing, voor iedereen.

Van harte aanbevolen!

 

Karel Thieme